HomeSportWin een hip Bos-loopshirt n.a.v. 30ste natuurloop in Knokke-Heist en Sluis

Win een hip Bos-loopshirt n.a.v. 30ste natuurloop in Knokke-Heist en Sluis

Het Agentschap Natuur & Bos heeft momenteel al 30 natuurlopen uitgestippeld dwars door natuurgebieden van Limburg tot aan de kust. Er zijn  korte en lange natuurlopen, gemakkelijke en meer gevorderde, maar één ding hebben ze allemaal gemeen: heerlijke rust in een schitterend groen decor. De meest recente is een grensoverschrijdend parcours met 6 lussen die verschillende natuurgebieden in Knokke-Heist en Sluis met elkaar verbinden. Ideaal om er een sportieve staycation in de Zwinregio van te maken!

Wedstrijd: baas in eigen bos-loopshirt

Om deze 30ste natuurloop te vieren organiseert Natuur & Bos een originele wedstrijd waarbij er 30 coole loopshirts te winnen vallen.Probeer een van de natuurlopen uit, maak een foto van jezelf op het traject en post die openbaar op je Instagram-account met de hashtag #whosthebos en de naam van de natuurloop die je hebt afgelegd. Het Agentschap beloont 30 posts met dit unieke I’m the bos-loopshirt. Maximum 1 inzending per natuurloop is toegestaan. Loop je 2, 3 of – wie weet – 30 natuurlopen, dan maak je meer kans om te winnen. De wedstrijd loopt nog tot 9 augustus 2021. Een onschuldige hand kiest achteraf de winnaars. Maar liefst 30 mensen zullen binnenkort in dit bos-shirt door de bossen mogen hossen. Als je wint, vraagt men eerst je maat op en daarna wordt het loopshirt gemaakt. Het zal dus pas in september in je postbus belanden.

Natuur en bos, hotspot voor joggers

Met de natuurlopen wil Natuur en Bos in nauwe samenwerking met Sport Vlaanderen een aantal uniform bewegwijzerde omlopen creëren die 100% in onze unieke natuur- en bosgebieden liggen. Ze zorgen voor een optimale (natuur)beleving en leveren het bewijs dat topnatuur en (top)sport perfect combineerbaar zijn.

Voor meer info: https://www.natuurenbos.be/natuurlopen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je reactie op het artikel.
Graag je naam hier.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers