16.9 C
Knokke-Heist

Win Fantastische Prijzen op Damme’s Wekelijkse Markten in April

De stad Damme neemt deel aan de Maand van de Markt, een initiatief van de Onafhankelijke Orde van West-Vlaamse Marktkramers en de Provincie West-Vlaanderen. Bezoekers kunnen tijdens april prijzen winnen door hun aankopen op de markten van Damme en Sijsele.

Inwoners van Damme en omgeving kunnen in april deelnemen aan de Maand van de Markt, een gezamenlijke actie van de Onafhankelijke Orde van West-Vlaamse Marktkramers en de Provincie West-Vlaanderen. De wekelijkse markten op dinsdagnamiddag in Sijsele en donderdagvoormiddag in Damme zullen hierdoor extra aantrekkelijk worden, met een kans op het winnen van waardevolle prijzen.

De markten zullen plaatsvinden op het Vredesplein (Dorpsstraat) in Sijsele op 4, 11, 18 en 25 april van 14 tot 18 uur. In Damme-centrum kunnen bezoekers terecht op de Markt op 6, 13, 20 en 27 april van 8 tot 12 uur.

Bij elke aankoop ontvangen klanten een invulbon van de marktkramer, die ze kunnen deponeren in de collectebus op de markt. Aan het einde van de actieperiode zal er een prijsuitreiking plaatsvinden in het begin van mei. De hoofdprijs is een vakantiecheque ter waarde van € 300,00. Daarnaast maken deelnemers kans op waardebonnen die besteed kunnen worden op de wekelijkse markten. Er geldt een maximum van één prijs per persoon, en winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht.

Met deze prijzen in het vooruitzicht wordt april een spannende maand voor de inwoners van Damme en Sijsele. Zullen zij erin slagen om de felbegeerde vakantiecheque en waardebonnen in de wacht te slepen?

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Ook dit moet je even lezen