vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Win tickets voor “Recht door Zee”

De tentoonstelling Recht door Zee in het Mercatormuseum neemt je mee op sleeptouw doorheen de evolutie van onze navigatiemiddelen vanaf 1500 tot nu. Ook MDK gaf een aantal objecten in bruikleen voor de tentoonstelling. Geef het juiste antwoord op onze wedstrijdvraag en win een duoticket voor de tentoonstelling.

Voor iedereen die op zee gaat is een zeekaart iets van zelfsprekends. Je kan het vergelijken met een wegenkaart: ze bevat alle informatie die van belang is voor een veilige navigatie op zee en andere wateren.

Het team Vlaamse Hydrografie van MDK brengt het Belgische deel van de Noordzee en een deel van de Schelde in kaart. Daarnaast levert hydrografie dankzij haar peilingen en data een belangrijke bijdrage aan een duurzaam gebruik van onze zeeën en oceanen.

Ben je benieuwd hoe de navigatie op zee is geëvolueerd sinds 1500? Tot en met 11 september kan je nog terecht in het Mercatormuseum in Sint-Niklaas voor de expo Recht door zee. Wij mogen vijf duo’s blij maken met een ticket voor de expo.

Wedstrijdvraag: Op welke papieren kaart(en) van de Vlaamse Hydrografie kan je de geboortestad van Mercator of Gerard De Cremer terugvinden?

De eerste vijf mensen die een juist antwoord insturen krijgen een duoticket. Deelnemen kan tot en met 15 juli 2022.

KLIK HIER

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen