14.2 C
Knokke-Heist

Winnaars Jonge Wolven op Doekoebar 

Hou je Cara bij de hand, doe een Stressparade, ga Poedelnaakt, loop op Handen en Voeten. Want zaterdag 20 augustus 2024 om 17 uur speelt Kleinpunk op de Doekoebar van ’t Verzet in Knokke-Heist. 

Kleinpunk zeg je? Dat is ‘onbenullige en microscopische subcultuur, gebaseerd op de persoonlijkheidscultus rond Stanny Rijckaert, Luna Maes, Lander Lampaert en/of Anthony Windels. Spoken word en catchy riffs, geserveerd met zachtgekookte razernij en een vleugje nonsens. Een delicatesse bij hardcore kleinkunstenaars en onschuldige punkers (en iedereen daartussenin).’ 

Kleinpunk won het Jonge Wolven muziekconcours van Trefpunt tijdens de voorbije Gentse Feesten. Een overwinning die ze te danken hebben, zo sprak de jury met onder andere Gorki-bassist Erik Van Biesen, aan hun ‘fantastische set’. Kleinpunk brengt ‘iets heel uniek, iets wat deze jury nog niet veel gehoord heeft’. Kleinpunk liet met hun overwinning 202 andere bands achter zich. 

Na het podium van Sint-Jacobs in Gent, neemt Kleinpunk op zaterdag 20 augustus 2022 om 17 uur het podium in van de Doekoebar in Knokke-Heist. Gratis toegang! 

Zorg dat je erbij bent en onthoud… Fans groeten elkaar met de kenmerkende ‘woef’. 

Voorproefje via www.instagram.be/kleinpunkband 

Meer info via kleinpunkband@gmail.com 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen