vrijdag, mei 27, 2022
14 C
Knokke-Heist

Winnende kraslot in kluis bij Brugse Politie

Het Openbaar Ministerie bevestigde dat de vluchteling die eind maart 250.000 euro won met kraskaarten via “De Spar” in Zeebrugge terecht is. De zoektocht naar die man en het kraslot is al een tijdje aan de gang maar men kon de man niet vinden.

Een migrant kocht dus vorige maand een kraskaart in een supermarkt in onze deelgemeente Zeebrugge. Het bleek het winnende kraslot van € 250.000 te zijn. Maar van de man zelf geen enkel spoor meer!

Tot de Nationale Loterij in Brussel bezoek kreeg van drie mannen die het winnende lot wilden verzilveren. De winnaar zelf was er op dat ogenblik niet bij.

Het drietal werd kort aangehouden door de Politie totdat ook de winnaar en zijn advocaat ook kwamen opdagen. De kraskaart is momenteel in het bezit van de Brugse politie, die dit bevestigde in een schriftelijke communicatie. De man zal ook effectief een winnend bedrag van € 250.000 ontvangen. De man moet eerst zorgen voor een bankrekening op zijn naam, waarna het geld op die rekening zal worden gestort. Ondanks het feit dat hij illegaal in ons land verblijft. Wil de Lokale Politie van Brugge hem helpen om het geld effectief op zijn rekening te krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen