9 C
Knokke-Heist

Winterbar en Champagne-pralinefeest verrijken heel sociale projecten

Scharpoord was het decor voor een onvergetelijke receptie, georganiseerd door de vzw Brick by Brick. Na een succesvolle Winterbar en verkoop van champagne en pralines, waren alle vrijwilligers en medewerkers uitgenodigd om de opbrengst van beide evenementen te vieren.

Voorzitster Elke De Bree bedankte niet alleen de hardwerkende vrijwilligers, maar ook de familie Maitre en Oliver Van Nueten voor hun bijdrage aan de feestelijke sfeer. Maar het hoogtepunt was het verrassingsoptreden van Sugar and Spice, die het publiek op hun tenen liet staan met een unplugged show.

Met een opbrengst van 14.500 euro werden initiatieven ondersteund die zich inzetten voor mensen met een beperking, zoals BLO-school Noordveld, De Klinker en Start West-Vlaanderen. Maar de vzw Gedreven uit Moerkerke werd het meest verrast, toen zij een cheque van 25.000 euro overhandigd kreeg tijdens de receptie. Het geld zal gebruikt worden voor het Toontjeshuis, een nieuw onderkomen voor jongvolwassenen met een beperking.

Uw reacties zijn steeds welkom via de sociale media knoppen hieronder

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen