13 C
Knokke-Heist
zaterdag, september 18, 2021
spot_img

WK organisatoren zoeken nog vrijwilligers

Van 18 tot en met 26 september 2021 vieren Vlaanderen en de wielerwereld de 100ste verjaardag van de UCI Road World Championships. Van Knokke-Heist trekken de tijdrijders naar Brugge, de wegritten banen zich een weg van Antwerpen naar Leuven.  Een week waar Wout van Aert z’n zinnen op heeft gezet en jij kan je steentje bijdragen. Voor dat grote wielerfeest zoeken de organisatoren namelijk nog vrijwilligers. 

Vzw WK 2021, organisatoren Golazo en Flanders Classics, tellen net als alle Vlaamse wielerfans af naar 18 september. Dan komt het WK Wielrennen naar Vlaanderen. De hele WK-week wordt ongetwijfeld een wielerfeest, maar om dat allemaal in goede banen te leiden heeft de organisatie ondersteuning nodig. Wie altijd al eens een koers van dichtbij of zelfs van achter de schermen heeft willen meemaken, kan als vrijwilliger aansluiten bij Team Flanders 2021!  

Naar wie is de organisatie nog op zoek?  

Zit je graag live in de actie, on the field op het moment dat de grootste wielersterren hun wedstrijden afwerken? Dan is er in één van de vele green teams van Flanders 2021 zeker nog plek voor jou. Je verzamelt afval, helpt bij het afvalbeheer en kijkt ondertussen over je schouder live naar de wedstrijd.  

Heb je zin om samen met Team Flanders 2021 het wielerfeest van het jaar te organiseren? Aarzel dan niet!  

VRAGEN? JEZELF KANDIDAAT STELLEN?  

Stuur een mailtje naar brecht.toelen@flanders2021.com. Kom alleen of trommel zeker al je vrienden op, maak je vereniging, wielerclub of jeugdbeweging warm, vervoeg de Flanders 2021 ploeg en verdien een centje bij of spijs je clubkas 

Lees ook deze artikels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je reactie op het artikel.
Graag je naam hier.

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!