HomeCultuurWK tentoonstelling door Maak

WK tentoonstelling door Maak

Ben jij een liefhebber voor het wielrennen of voor kunst? Geniet dan vanaf september van de WK-expositie in de Lichtstraat waar de kunstwerken van MAAK tentoongesteld worden. Knokke-Heist is namelijk één van de vier gastleden én de startplaats van het wereldkampioenschap tijdrijden georganiseerd door de UCI Road World Championships. Tussen zondag 19 september en woensdag 22 september 2021 vinden de wedstrijden in de badstad plaats.  

Creatieve cursisten  

De afgelopen weken zaten de cursisten niet stil. Met het thema wielrennen in het achterhoofd, gingen de creatieve geesten van MAAK aan de slag. De resultaten lopen uiteen: van kleine schilderijen tot grote constructies. De creatieve vrijheid zorgt voor indrukwekkende resultaten.  

Wat doet MAAK? 

MAAK, Open Huis voor Kunsten, is hét bruisende centrum voor kunstopleidingen. Kind, jongere of volwassene? Lid worden kan namelijk al vanaf 6 jaar. MAAK biedt de opleidingen beeld, dans, muziek of woord aan met fantasie en creativiteit als sleutelwoorden in haar cursussen.   

Ben je geïnteresseerd in de opleidingen? Heb jij creatieve handen of droom je ervan om zelf muziek te spelen? Inschrijven kan via mijnacademie.be/maak of bel naar 050 630 850. 

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers