2.7 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Workshop kaarsen gieten met An Dumon

De trend van dit moment: zelf kaarsen maken. In deze workshopreeks in MAAK leer je op 8, 15 en 22 november 2022 van 19 tot 22 uur hoe je zelf nieuwe kaarsen kunt maken. Al doende ontdek je de verschillende soorten was en hoe je deze kan bewerken in diverse mallen. 

Tijdens de eerste les giet je een tuinkaars, theelichten, drijfkaarsen, een sojawaskaars in kokosnoot en een bijenwaskaarsje in een typische kaarsenmal. In les twee ga je een stapje verder en verwerk je droogbloemen in een kaars, giet je een geurkaars en maak je een kerstboom met sterren uit was. De laatste les maak je een windlicht en voorzie je deze van decoratie. Je gaat dus naar huis met een mooie variatie aan kaarsen en kennis. Creëer je eigen unieke sfeerbrengers voor thuis. 

Waar 

MAAK 
Van Steenestraat 9 
8300 Knokke-Heist 
 

Prijs 

€ 110 

€ 100 KH Uitpas, -26 jaar – 3 sessies – code 22ECU98 
 

Schrijf in 

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen