zondag, april 14, 2024
HomeKnokke-HeistWorkshop macramé met Lynn Dedeyne: creëer je eigen wallhanger

Workshop macramé met Lynn Dedeyne: creëer je eigen wallhanger

Op een gezellige dinsdagavond in maart opent Lynn Dedeyne de deuren voor een creatieve workshop macramé. Tussen 18.30 en 22 uur duiken deelnemers in de wereld van knopen en draden om een unieke wallhanger te maken, een ware decoratieve eyecatcher voor elk interieur.

Wat je kunt verwachten

De workshop is een uitnodiging om je creativiteit de vrije loop te laten, waarbij je aan de slag gaat met gerecycleerd katoen. Lynn leidt je door de basis van macramé, inclusief de essentiële knopen die de basis vormen voor eindeloze experimenten en ontwerpen.

Personaliseer je creatie

Een belangrijk aspect van deze workshop is de mogelijkheid om je eigen hanger volledig naar wens te vormgeven. Deelnemers worden aangemoedigd om te kiezen voor specifieke kleuren en afwerkingen, zoals veren of houten kralen, om een persoonlijk kunstwerk te creëren dat perfect past bij hun interieur.

Voor wie is deze workshop?

Deze workshop is perfect voor zowel beginners als meer ervaren macramé-enthousiastelingen die hun vaardigheden willen uitbreiden en nieuwe ideeën willen opdoen. Of je nu op zoek bent naar een leuke avond uit met vrienden of een unieke manier om je huisdecoratie te personaliseren, Lynn’s workshop biedt voor elk wat wils.

Praktische informatie

  • Datum: Dinsdag 12 maart 2024
  • Tijd: Van 18.30 tot 22 uur
  • Locatie: Wordt nader bekendgemaakt
  • Prijs: € 50 per persoon
  • Code voor inschrijving: 24ECU22

De prijs is inclusief alle materialen die nodig zijn om je eigen macramé wallhanger te maken, evenals persoonlijke begeleiding door Lynn Dedeyne.

Aanmelden en meer informatie

Geïnteresseerden in deze creatieve avond worden aangemoedigd om zich vroeg in te schrijven, aangezien de plaatsen beperkt zijn. Voor aanmelding en verdere details kun je contact opnemen via de opgegeven inschrijvingscode.

Schrijf in