donderdag, april 18, 2024
HomeCultuurWouter Bruneel schittert in “Verkeerde nachten” van Arne Sierens in Cultuurcentrum Scharpoord

Wouter Bruneel schittert in “Verkeerde nachten” van Arne Sierens in Cultuurcentrum Scharpoord

Op zaterdag 13 januari 2024 om 20 uur zal het toneelstuk “Verkeerde nachten”, geschreven en geregisseerd door Arne Sierens, te zien zijn in het Cultuurcentrum Scharpoord. Wouter Bruneel neemt de hoofdrol op zich in deze boeiende productie.

Het Verhaal: Een Nachtelijke Odyssee

“Verkeerde nachten” speelt zich af in de duinen tijdens een nacht. Centraal staat een verlaten negenjarig jongetje, wiens vader hem achterliet. Zijn pad kruist dat van een oudere vrouw, die hij besluit te volgen ondanks haar pogingen hem weg te sturen. Uiteindelijk, tegen haar wil, biedt ze hem onderdak. De volgende ochtend ontdekt ze dat de jongen in zijn bed heeft geplast. Wouter Bruneel vertolkt deze jongen, die ondanks zijn 45 jaar, een jeugdige onschuld behoudt. Zijn personage is een Pinocchio-achtige figuur met overgewicht, een charmante overlever, getekend door een leven vol verkeerde vrienden en dito nachten.

Een Unieke Samenwerking

De voorstelling is een resultaat van een samenwerking tussen Cultuurcentrum Ronse, Cultuurcentrum Merelbeke, en Arne Sierens. Deze dynamische samenwerking belooft een onvergetelijke avond vol theatermagie.

Toegangsprijzen en Tickets

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar voor €18. Dit is een unieke kans om een diepgaand, emotioneel stuk te ervaren dat zowel hartverwarmend als hartverscheurend is. Liefhebbers van het theater en fans van Wouter Bruneel mogen deze bijzondere voorstelling zeker niet missen.

Voor meer informatie en ticketreserveringen kunt u terecht op de website van Cultuurcentrum Scharpoord.