vrijdag, augustus 19, 2022
20.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

WZC OLV.- Van Troost is nu WZC De Polderparel  

Naast het huidige woonzorgcentrum OLV. – Van Troost in de Rustoordstraat in Westkapelle, bouwt Welzijnsvereniging Het Dak momenteel een gloednieuw complex op het voormalige voetbalveld van VV Westkapelle. Hier worden binnenkort 143 bewoners gehuisvest. 

Polderparel 

Zowel het gebouw als de naam waren aan vernieuwing toe. Na een bevraging bij zowel bewoners, medewerkers, familieleden en vrijwilligers werd een lijstje opgesteld met de mogelijke nieuwe naam van de nieuwbouw die nog dit najaar in gebruik wordt genomen.  . 
Uit dit lijstje pikte een select team 6 favorieten uit. Uiteindelijk werden deze 6 namen in het woonzorgcentrum voorgelegd aan de medewerkers, vrijwilligers en een groep bewoners. Iedereen kon 1 stem uitbrengen. Vol trots deelde de directie op woensdag 6 juli 2022 de nieuwe naam mee: WZC De Polderparel!  Een hapje en een drankje konden uiteraard niet ontbreken.  

Mooie kamers met veel natuurlijk licht en modern comfort 

“We kijken uit tot de verhuis naar het ruime gebouw waar mooie kamers met veel natuurlijk licht en grote livings alvast grote troeven zijn. In dit huis voorzien van alle moderne comfort zal het aangenaam verblijven en werken zijn” aldus een trotse directeur Franck Libeer.  

1 REACTIE

  1. Het zal waarlijk voor de bewoners een grote verbetering zijn.
    Het gebouw zelf is een aartslelijke puist die boven Westkapelle torent, en die voor tientallen jaren het uitzicht op het dorp zal verpesten.
    Men kon toch wel een gebouw bedenken die meer in lijn ligt met het wezen van Westkapelle, namelijk geen hoogbouw,
    Een particulier zou voor dergelijk onding nooit toestemming krijgen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen