11.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Zanger Rinus voor de anthem van hun festival!

Na de stunt met de cabrio in de carwash, laat het team van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de lage landen, opnieuw van zich horen! Deze keer strikte Kamping Kitsch Club de Nederlandse legende Zanger Rinus voor de anthem van hun festival! Gas Er Op! Is klaar om de 3e zomerhit te worden van Kamping Kitsch Club Soundsystem!

Vanaf 1 juli is de nieuwe anthem “Gas Er Op!” beschikbaar op alle streamingplatvormen wereldwijd! Van spotify tot apple muziek, iedereen is klaar voor de nieuwe hardcore zomerhit met Rinus & Romana!

Zoals bij elke grote artiest hoort er bij een release ook een bijhorende video clip, deze werd live opgenomen tijdens Kamping Kitsch Club Holland! Het festival was aan zijn derde editie toe en kon rekenen op 7000 verkleedde feestvierders!

Wie Kamping Kitsch Club soundsytem en Zanger Rinus live aan het werk willen zien, moet afzakken op 20 augustus naar de Lange Munte in Kortrijk. Op de affiche deze zomer staan onder andere Gers Pardoel, JeBroer, Ilsen&Verhulst, maar ook Yves Deruyter, Omdat het kan soundsystem, Fatman Scoop, Average Rob, Willy Persyn uit Nonkels, Kabouter Plop, Mark With A K en heel wat andere kleurrijke artiesten!

Tickets lopen momenteel als een TGV onderweg naar Frankrijk! Wie er bij wil zijn op Kamping Kitsch Club kan zijn plek verzilveren via www.kampingkitschclub.be

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen