12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Kneistival zaterdag… gewoon zalig

Kneistival is al vele jaren een gratis muziekfestival in Knokke-Heist. Op het Heldenplein, vlakbij het prachtige strand kan je genieten van een waanzinnige sfeer en bruisende concerten van lokale, nationale en internationale bands. Komende zaterdag staat alvast in het teken van het jonge volkje toch het eerste deel! 🙂

De meest swingende kids band van het land komt dit jaar opnieuw naar Kneistival zaterdag om 14 uur. Jong en oud gaan ongetwijfeld volledig los op dit fijne feestje. Al meer dan 20 jaar touren deze toppers door Vlaanderen en ondertussen zijn ze uitgegroeid tot de populairste band voor kids. Met enkele nieuwe gezichten zorgen ze dit jaar voor een ongeziene show vol fun en muziek!

Dit is niet zomaar een optreden, maar een langverwachte terugkeer op festivalpodia na een pauze van meer dan 2 jaar. Het belooft vuurwerk te worden want Yevgueni zat natuurlijk niet stil en werkte aan heel wat nieuw materiaal. Een concert vol tijdloze, universele verhalen over, onthaasting, liefde en kleine dagdagelijkse tafereeltjes, verpakt in rake popsongs. Het belooft dus én een groot uitgesteld feest én een gigantisch startschot voor de nieuwe toekomst te worden.

Hoe zou de Nederlandstalige popmuziek eruit zien zonder Frank Boeijen? In een carrière die inmiddels 40 jaar beslaat, heeft hij het genre mee vormgegeven. We kennen zijn hits allemaal: Zwart Wit, Kronenburg Park en Koud in mijn hart, inmiddels solide verankerd in het collectieve geheugen.

We zijn dan ook heel enthousiast om deze grootmeester te gast te hebben op Kneistival. Het wordt een zalige zomeravond en een muzikale reis door de tijd.

Les Truttes bestaan zowaar 25 jaar! VIJFENTWINTIG? Oh My God! Reden genoeg om dit uitgebreid te vieren met een heuse ‘Anniversary Tour’! Met een ongeziene energie en overgave brengen ze een creatieve mix van muziek en spektakel doorspekt met de nodige dosis humor en zelfrelativering. Les Truttes zijn veel meer dan een band: ze zijn een begrip, een ervaring, een party die niemand wilt missen. The 25th Anniversary Tour wordt groots! Imposant! Feestelijk! Mega Fantastisch! De reactie van het publiek is nu al gekend: ‘OH MY GOD!’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen