4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Zeebrugse Haven en de haven van Nagoya vernieuwen samenwerkingsakkoord

In het kader van de prinselijke economische missie aan Japan hebben de havens van Antwerpen-Zeebrugge en Nagoya een vernieuwd samenwerkingsakkoord ondertekend om hun handelsbetrekkingen verder uit te breiden en hun samenwerking te verdiepen.

Port of Antwerp-Bruges neemt deze week deel aan de prinselijke economische missie naar Japan. Japan is een toonaangevend land in de automobielsector, met de haven van Nagoya als belangrijk autohavenknooppunt. Zeebrugge geldt dan weer als de toegangspoort voor voertuigen in Europa.

In dit kader werd op 7 december een Sisterport/Partnership Agreement ondertekend door Jacques Vandermeiren, CEO Port of Antwerp-Bruges, en Yuji Kamata, Executive Vice President van Port of Nagoya. Deze overeenkomst is een bestendiging van een lange en vruchtbare relatie tussen de havens die dateert van 1988 en verlengd werd in 2013.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen