Home Knokke-Heist ZeroQ van het kneistise softwarehuis Jorosoft

ZeroQ van het kneistise softwarehuis Jorosoft

Winkels mogen dan wel weer open zijn, toch schrikken de mogelijke drukte, wachtrijen en de vele maatregelen de mensen af om naar de winkelstraten te trekken. Softwarehuis Jorosoft (uit Knokke-Heist) neemt met de nieuwe app ZeroQ alle shoppingdrempels weg en brengt de fun terug in shopping!

ZeroQ combineert diverse features om lokale handelaars en hun klanten veilig samen te brengen. Denk hierbij aan realtime info over de drukte in de winkel, een afsprakenmodule en een handige chatfunctie waardoor klanten op voorhand vragen kunnen stellen, of zelfs bestellingen kunnen plaatsen!

Shoppen 2.0

Met ZeroQ wordt de winkelervaring aangepast aan het huidige leef- en winkelklimaat. Door je plaatsje te reserveren hoef je niet aan te schuiven en winkel je op een rustige, maar bovenal veilige manier. Ook voor wie geen zin heeft om rond te snuisteren, biedt ZeroQ leuke opties. Zo kan je een bestelling laten klaarzetten en die snel en contactloos ophalen.

De meerwaarde van de ZeroQ-app is er ook voor de winkeliers. Dankzij de chatfunctie blijven ze nauw in contact met hun klanten. Shoppen op afspraak betekent dan weer meer tijd om de klant in alle rust persoonlijk te adviseren.

Over Jorosoft.

Jorosoft is een ontwikkelaar van software op maat. Het bedrijf is opgestart in 1995 en in z’n 25-jarig bestaan uitgegroeid tot een stevige KMO met op vandaag 10 medewerkers.

Door de jaren heen zijn de ontwikkelingen bij Jorosoft mee geëvolueerd met de modernste technologieën. Zo zet Jorosoft nu volop in op mobiele app’s, web-toepassingen, business dashboards en IoT en kunnen we elk mogelijk businessvraagstuk omzetten naar een vlotte en moderne oplossing.

De ontwikkeling van ZeroQ is hiervan een mooi voorbeeld en het resultaat van jarenlange ervaring in het omzetten van businessnoden naar een werkbare, technologische oplossing.

1 REACTIE

  1. Met die drukke warmte is het voor mij onmogelijk in de Lippenslaan de lopen
    Veel te veel sportwagens en motos die de lucht vervuilen. Kan niet ademen

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Wat zal er vanaf dinsdag veranderen?

Je leest van alles op sociale media. Vandaar dat we de echte maatregelen nog eens op een rijtje zetten. Het Overlegcomité heeft beslist dat...

De jaarlijkse cijfers achter de Kneistikrant en de media in het algemeen

De Vlaamse Regulator voor de Media, de onafhankelijke toezichthouder voor de Vlaamse audiovisuele media, publiceert vandaag het rapport ‘Mediaconcentratie in Vlaanderen 2020’. Het gaat...

GBS Het Anker bekroond met Verkeer op School-medaille

De gemeentelijke basisschool Het Anker uit Knokke-Heist werd onlangs door de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) beloond met een gouden Verkeer op School-medaille. De school kreeg deze bekroning...

Fransman komt (brom) fietsen stelen in Knokke-Heist

De lokale politie Damme/Knokke-Heist pakte afgelopen dagen een 25-jarige Fransman op voor verschillende bromfiets- en fietsdiefstallen in Knokke-Heist. Het politieteam kwam de verdachte ​begin...

Recente reactie van onze lezers