maandag, april 15, 2024
HomeSluisZin in een Zondag vol Schattenjacht in Sluis?

Zin in een Zondag vol Schattenjacht in Sluis?

Heb jij ook zo’n zwak voor die heerlijk nostalgische brocante vibes? Droom je ervan om tussen oude schatten te snuffelen, op zoek naar dat ene unieke stuk dat jouw interieur net die extra touch geeft? Of misschien heb je zelf wel een berg verborgen parels op zolder liggen die schreeuwen om een tweede leven. Nou, pak je agenda erbij, want ik heb dé uit-tip voor je: “Brocante langs de waterkant” in Sluis!

Elk jaar, op de eerste zondag van juni (noteer alvast 2 juni 2024!), tovert Sluis zich om tot dé hotspot voor brocante liefhebbers. Van 8 uur ’s ochtends tot 17 uur in de namiddag, kun je je hart ophalen langs de romantische Damse Vaart. En weet je wat het decor is? Het enige Belfort van Nederland, mensen. Alsof je even door de tijd reist.

Vorig jaar mixten en matchten we brocante met tweedehands kleding en die heerlijke zolderrommel waar je soms de grootste schatten tussen vindt. Het was een feestje voor elke snuisteraar. En dit jaar? Dit jaar gaan we er gewoon nog een schepje bovenop doen.

Stel je voor: kramen en kleedjes vol met items die elk hun eigen verhaal vertellen, te midden van een setting die zo uit een film lijkt te komen. Dat wil je niet missen, toch? En als je nu denkt, “Hey, ik heb thuis ook nog wel wat van die schatten liggen,” dan is dit je kans! Sluis Online biedt je de mogelijkheid om je in te schrijven en deel uit te maken van dit sfeervolle evenement.

Een plekje op de markt? Die scoor je door je in te schrijven via de aangegeven link. Maar let op: het aanbod is zoals je oma’s appeltaart op een zondagmiddag – het gaat snel. De organisatie doet z’n best om ieders voorkeuren te respecteren, maar het blijft een verrassing waar je uiteindelijk je kleedje mag uitrollen.

Enkele weken na je inschrijving krijg je alle details: je standplaatsnummer en hoe je de boel kunt betalen. Kortom, of je nu op zoek bent naar dat perfecte stuk of zelf de verkoper wilt uithangen, “Brocante langs de waterkant” is waar je moet zijn op 2 juni 2024. Zien we je daar?

Inschrijven Brocante aan de waterkant 2024 – Sluis Online