vrijdag, april 19, 2024
HomeDammeZomervakantie in Damme: Een Wereld van Avontuur voor Kinderen en Tieners

Zomervakantie in Damme: Een Wereld van Avontuur voor Kinderen en Tieners

De zomervakantie in Damme belooft dit jaar een onvergetelijke ervaring te worden voor kinderen en tieners. Met een uitgebreid programma van zomerkampen en workshops biedt de stad een scala aan activiteiten waar jongeren hun energie, creativiteit en nieuwsgierigheid in kwijt kunnen.

Kleuters (3-6 jaar) kunnen zich onderdompelen in thematische avonturen zoals het ‘Ruimtereiskamp’ en het ‘Junglekamp’, waar spel en creativiteit centraal staan. Voor basisschoolkinderen (6-12 jaar) is er een divers aanbod, variërend van het ‘Urbangamekamp’ met sportieve activiteiten tot het ‘Rockkamp’, waar muziek en kunst samenkomen.

Tieners (12-15 jaar) kunnen zich uitleven in het ‘Adventurekamp’, vol avontuurlijke uitdagingen, of hun creatieve vaardigheden ontwikkelen in workshops als zeefdruk, keramiek en terrazzo.

De kampen zijn dagelijks van 9:00 tot 16:00 uur, met opvang van 8:00 tot 17:00 uur. Workshops vinden plaats van 13:30 tot 16:30 uur. De prijzen variëren, met kortingen voor houders van een UiTPAS en gezinnen. Verzekering is altijd inbegrepen.

Inschrijven voor deze zomerse avonturen kan vanaf 27 januari online, met prioriteit voor inwoners van Damme. Vanaf 29 januari zijn inschrijvingen ook telefonisch of aan de UiTbalie mogelijk.

Dit jaar biedt Damme een zomer vol avontuur, vriendschap en leerrijke ervaringen voor de jongere generatie. Wees er snel bij en schrijf je in voor een onvergetelijke zomer!