Home Cultuur Zoute Grand Prix volgend jaar ook in Brugge en Oostende

Zoute Grand Prix volgend jaar ook in Brugge en Oostende

Onze gemeente, en in het bijzonder het trendy gedeelte rond Het Zoute, stoomt zich klaar voor ZOUTE GRAND PRIX® 2021, dat plaatsvindt van 7 tot 10 oktober. Dit prestigieuze oldtimerevent kan ook nu weer rekenen op de steun van de lokale overheid en op de samenwerking met een aantal trouwe autopartners en merken. Maar volgend jaar komen ook twee ander West-Vlaamse steden in het programma van de Zoute Grand Prix. Brugge en Oostende gaan net als onze gemeente mee het decor vormen voor dit uniek auto-event.

De twaalfde editie bouwt voort op de nationale en internationale reputatie van dit evenement. Sinds vele jaren wordt Het Zoute steevast geassocieerd met een verfijnde levensstijl waar klasse, ontspanning en sportiviteit het hoge woord voeren. Van 7 tot 10 oktober zal u dus opnieuw kunnen genieten van de spectaculaire en fascinerende classic cars die de straten van Knokke-Heist inkleuren. Het Zoute wordt het internationale toneel voor de meest prestigieuze automerken. 

3 REACTIES

  1. Hopelijk gaan ze de kustlaan en de zeedijk weer geen maand gijzelen met hun “ prestigieuze “ constructies , niet iedere handelaar en bewoner is gelukkig met de overlast van het opbouwen en afbreken gedurende een maand om dan drie dagen overspoeld te worden door horden “ autoliefhebbers” , hopelijk ontvangen Brugge en Oostende hun met oprn armen !!!

    • Als je rekening moet houden met de mening van iedere handelaar of inwoner, dan blijft er straks niks meer over en kan er nooit of nergens nog iets worden georganiseerd.
      Wat minder leuk, of ambetant is voor de ene, is prachtig voor de andere.
      Kneistival : te luidruchtig en te lang. Vuurwerk: hinderend, te lang en te luid, teveel volk enz…

Comments are closed.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers