5.9 C
Knokke-Heist

135 kersbomen in het dorp aan zee

Afgelopen weekend zijn er via het Feestcomité Zeebrugge maar liefst 135 kerstbomen aan €10 verkocht. Deze kerstbomen versieren traditioneel de voortuintje van heel wat Zeebrugse inwoners.

Het Feestcomité koopt deze bomen een derde duurder aan. Maar geven via een compensatie deze aan de inwoners terug. Enige voorwaarde is dat ze hun kerstboom op een zichtbare plaats zetten, versieren en verlichten.

Maar er is meer. Van zodra je met vier gezinnen bent kun je op voorleg van een factuur aan stad Brugge ook de kerstverlichting “terugbetaald” krijgen. Mooi hoe men op dergelijke manier het ganse dorp in een kerststemming kan dompelen. Voor het eerst was er ook een geslaagde Winterbar. Gezelligheid troef in deze deelgemeente van Brugge.

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen