7.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

AD Delhaize Heist is “klantvriendelijkste winkel 2022” voor België en Luxemburg

Bij Delhaize staan onze klanten voorop. We willen dat onze klanten tevreden zijn wanneer ze onze winkels buiten stappen, want een tevreden klant is goud waard. Daarom zetten we ons dag in dag uit in om hen een magische winkelervaring te bezorgen. AD Delhaize in Knokke-Heist is dit jaar uitgeroepen tot “klantvriendelijkste winkel 2022” binnen alle AD Delhaizewinkels in België en Luxemburg. 

Elke AD winkel heeft dit jaar haar klantenbeoordelingen als basis genomen om de klantentevredenheid in haar winkel te meten. Op periodieke basis kreeg de klant na aankopen in de winkel een uitnodiging via email om zijn/haar winkelbezoek anoniem te beoordelen. Er werd gevraagd in hoeverre hij/zij het winkelpunt aanbeveelt bij anderen.

“We zijn heel trots om ons gedurende 1 jaar de favoriete AD Delhaizewinkel te mogen noemen. Wij doen dagelijks ons best om een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsvolle en gezonde producten aan te bieden. Ook nabijheid, service en winkelcomfort zijn belangrijke pijlers van onze winkel,” zegt Nancy Rasschaert, store manager AD Delhaize Heist. 

4 REACTIES

  1. Van harte proficiat aan het AD Delhaize-team van Knokke-Heist.
    Ik ga er met plezier als buur mijn dagelijkse boodschappen doen.
    Uitstekende ligging, klantvriendelijk personeel en kwaliteitsproducten!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen