10.4 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Gratis boompjes een succes in Sluis

De enorme belangstelling voor het bestellen van gratis boompjes laat zien dat duizenden Zeeuwen enthousiast zijn om bomen te planten in hun eigen tuin en zo onze provincie te helpen groener, gezonder en klimaatbestendig te maken.

Nieuwe sponsors

De gratis boompjes uitdeelactie, die ZMf samen met Stichting Landschapsbeheer Zeeland, Velt Zeeuwse Eilanden en vele vrijwilligers organiseert, had dit jaar nog meer sponsors. 9 Gemeenten doen mee en 2 woningbouwcooperaties, namelijk Tholen, Goes, Borsele, Noord-Beveland, Schouwen-Duiveland, Terneuzen, Sluis, Hulst, Middelburg en Woongoed en Clavis. Zo konden we in totaal 16.000 boompjes weggeven.

Ophalen en planten

Bestellers kunnen hun nieuwe aanwinst in december ophalen op de aangegeven data van de afhaallocatie in hun regio. Daarna kan het blijde planten beginnen! Je vindt hier (link) de plantinstructies daarvoor.

Voor herhaling vatbaar

Voor diegenen die vanwege de grote belangstelling misgrepen, niet getreurd! ZMf wil nog veel vaker een gratis boompjes uitdeelactie organiseren. Daarbij maakt iedereen die een eigen tuin heeft weer kans.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen