zondag, augustus 14, 2022
27.9 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag: wisselend tot soms zwaarbewolkt met af en toe een bui. Maxima rond 12 graden en het zicht is matig tijdens de buien. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit NNO, tijdelijk ruimend naar NO en toenemend naar vrij krachtig (5).

Morgen: meestal wisselend bewolkt. De kans op een bui wordt zeer klein. In de loop van de namiddag worden de opklaringen breder. Maxima rond 11 à 12 graden en het zicht is matig tot goed. De wind waait vrij krachtig (5) uit NO, krimpend naar NNO en afnemend naar matig (4).

Woensdag is het wisselend bewolkt maar op wat licht gedruppel na blijft het droog. In de loop van de dag verbreden de opklaringen. Maxima rond 13 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (3) uit NO, toenemend naar matig (4).

Donderdag en vrijdag wisselen zon en wolkenvelden elkaar af, met temperaturen die schommelen tussen 12 en 14 graden. Het zicht is meestal goed. Donderdag waait de wind matig (4) uit NO, krimpend naar NNO. Vrijdag waait de wind matig (3 à 4) uit NNO.

Langetermijnverwachting van zaterdag 30/04/22 tot woensdag 04/05/22

Het zwaartepunt van het Atlantische hoog verplaatst zich van IJsland naar het zuidwesten. Hierdoor wordt het patroon geleidelijk meer en meer cyclonaal en neemt de onstabiliteit en wisselvalligheid verder toe. Het blijft vrij fris.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen