HomeZwinregioHet Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag is het overwegend zonnig. Goed zicht. Maxima rond 10-11°C. Vrij krachtige wind (5) uiit ONO, krimpend naar NNO.

Morgen: na het optrekken van het ochtendgrijs, is het zonnig. In de loop van de namiddag vormen zich enkele stapelwolken. Matig, later goed zicht. Maxima rond 12-13°C. Matige wind (3) uit O, krimpend naar NO.

Woensdag start met zonnige perioden maar in de loop van de dag schuift er meer bewolking binnen en stijgt de kans op enkele buitjes. Goed zicht. Maxima rond 14-15°C. Matige wind (4) uit NO, krimpend naar NNO en toenemend tot vrij krachtig (5).

Donderdag is het wisselend en later zwaarbewolkt met regen of buien. Matig zicht in de neerslag. Maxima rond 13°C. Vrij krachtige wind (5) uit NO, krimpend naar NNW.

Vrijdag is het wisselend bewolkt met nu en dan buien. Matig zicht in de buien. Maxima rond 11°C. Matige wind (4) uit WZW, ruimend naar NW.

Weerfoto: Fred van Soomeren

Langetermijnverwachting van zaterdag 01/05/21 tot woensdag 05/05/21

Zaterdag is het nog wisselvallig met buien in een noordwestelijke stroming. Vanaf zondag komen we onder de gunstige invloed van een uitloper van hoge druk. Zon en wolken wisselen elkaar af, al blijft een buitje niet uit te sluiten. De maxima lopen op naar 15°C.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers