HomeZwinregioHet Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag krijgen we eerst nog enkele opklaringen, maar uiteindelijk wordt het zwaarbewolkt en ’s avonds valt er hier en daar een bui. Maxima rond 13°C. Goed zicht, matig tijdens de buien. De wind waait matig (4) uit ONO, krimpt naar NO en neemt toe tot vrij krachtig à krachtig (5 à 6).

Morgen is het zwaarbewolkt met nu en dan wat regen. Na de middag blijft het overwegend droog en worden de opklaringen breder. Maxima rond 10°C. Goed zicht, matig tijdens de neerslag. De wind waait krachtig (6) uit N, krimpt naar NNW en neemt af tot matig (4).

Vrijdag is het wisselend bewolkt met nog een kleine kans op een bui. Met maxima rond 10°C is het koud voor de tijd van het jaar. ’s Ochtends mist langs de kust, daarna goed zicht. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit N, ruimt naar NNO en neemt tijdelijk af tot zwak (2).

Zaterdag is het wisselend tot soms zwaarbewolkt met lokaal een bui. Maxima rond 12°C. Meestal goed zicht. De wind waait matig (4) uit NO, krimpt naar N en neemt toe tot vrij krachtig (5).

Zondag begint nog zwaarbewolkt met een plaatselijke bui, maar na de middag is het zonnig. Maxima rond 12°C. Goed zicht, matig tijdens een bui. De wind waait matig (3 à 4) uit N.

Weerfoto: Fred van Soomeren

Langetermijnverwachting van maandag 03/05/21 tot vrijdag 07/05/21

We komen onder de invloed van een depressie boven Scandinavië. De stroming krimpt bij ons naar het westen, waardoor de temperatuur iets oploopt, met maxima rond 14°C. De kans op neerslag neemt toe en ook de wind komt weer wat feller uit de hoek.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers