HomeKnokke-HeistHet Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag is het zwaarbewolkte perioden met af en toe een opklaring. Meestal droog. Maxima rond 8 graden en het zicht is eerst matig, later goed. De wind waait zwak (2) uit veranderlijke richting tot W, krimpend naar ZW en toenemend naar matig (3).

Dinsdag: zwaarbewolkt met af en toe een opklaring. Het blijft meestal droog. Maxima rond 10 graden en het zicht is eerst matig tot goed, later goed. De wind waait matig (4) uit ZW, ruimend naar WZW.

Woensdag: na een grijze start komen er geleidelijk opklaringen. Tegen de avond wordt het opnieuw betrokken, gevolgd door lichte regen. Maxima rond 11 à 12 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait matig (4) uit ZZW, ruimend naar WZW.

Donderdag: na een grijze start breekt langzaamaan de zon af en toe door het wolkendek. Maxima rond 10 graden en het zicht is eerst matig, later goed. De wind waait matig (3 à 4) uit ZZW, toenemend naar vrij krachtig tot krachtig (5 à 6).

Vrijdag: toenemende bewolking, gevolgd door regen. In de loop van de namiddag wordt het droog en komen er enkele opklaringen maar algauw volgen er buien. Maxima rond 8 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag.

Weerfoto: Fred van Soomeren

Langetermijnverwachting van zaterdag 27/03/21 tot woensdag 31/03/21

In het zog van een vrij actieve storing die zaterdag over onze kust trekt, volgt een opbouwende wig die zorgt voor stabiel en vrij droog weer op zondag en maandag. Dinsdag staat er dan een vers Atlantisch regengebied op het menu.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers