Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Deze ochtend hangen er boven zee nog velden van hoge en middelhoge bewolking. Al snel wordt het overal zonnig. Goed zicht. De temperaturen klimmen tot rond 28 °C, maar vallen enkele graden terug zodra de zeebries invalt. Zwakke wind (2) uit ZZO, krimpend naar NO tot NNO en toenemend tot matig (3-4).

Vrijdag is het zonnig. Goed zicht. Maxima rond 32 °C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit OZO, krimpend naar ONO en toenemend tot matig (3-4).

Zaterdag is het zonnig met hoge wolkenvelden. Goed zicht. De maxima schommelen rond 28 °C en worden voor de middag bereikt. Zwakke wind (1-2) uit veranderlijke richting, draaiend naar NNO en toenemend tot matig à vrij krachtig (4-5).

Zondag is het zonnig met hoge en middelhoge wolkenvelden. In de loop van de namiddag stijgt de kans op een (onweers)bui. Goed zicht. Maxima rond 27 °C. Matige wind (4) uit ONO tot NO.

Maandag is het zonnig. Goed zicht. Maxima rond 27 °C. Zwakke (2) en later matige wind (3) uit ONO tot NO.

Langetermijnverwachting van dinsdag 11/08/20 tot zaterdag 15/08/20

In eerste instantie lijkt het hoog ons nog te behoeden voor actieve storingen maar later op de week neemt de kans op een wisselvalliger weerbeeld toe. De maximumtemperaturen schommelen eerst nog tussen 25 en 30 °C, afhankelijk van de windrichting, maar zakken later op de week onder de 25 °C.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers