zondag, september 27, 2020
Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Deze ochtend hangen er boven zee nog velden van hoge en middelhoge bewolking. Al snel wordt het overal zonnig. Goed zicht. De temperaturen klimmen tot rond 28 °C, maar vallen enkele graden terug zodra de zeebries invalt. Zwakke wind (2) uit ZZO, krimpend naar NO tot NNO en toenemend tot matig (3-4).

Vrijdag is het zonnig. Goed zicht. Maxima rond 32 °C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit OZO, krimpend naar ONO en toenemend tot matig (3-4).

Zaterdag is het zonnig met hoge wolkenvelden. Goed zicht. De maxima schommelen rond 28 °C en worden voor de middag bereikt. Zwakke wind (1-2) uit veranderlijke richting, draaiend naar NNO en toenemend tot matig à vrij krachtig (4-5).

Zondag is het zonnig met hoge en middelhoge wolkenvelden. In de loop van de namiddag stijgt de kans op een (onweers)bui. Goed zicht. Maxima rond 27 °C. Matige wind (4) uit ONO tot NO.

Maandag is het zonnig. Goed zicht. Maxima rond 27 °C. Zwakke (2) en later matige wind (3) uit ONO tot NO.

Langetermijnverwachting van dinsdag 11/08/20 tot zaterdag 15/08/20

In eerste instantie lijkt het hoog ons nog te behoeden voor actieve storingen maar later op de week neemt de kans op een wisselvalliger weerbeeld toe. De maximumtemperaturen schommelen eerst nog tussen 25 en 30 °C, afhankelijk van de windrichting, maar zakken later op de week onder de 25 °C.

- Advertisment -

Lees ook dit

Harmonie St.- Cecilia Heist opnieuw uit de startblokken

Afgelopen vrijdag werd de 1ste repetitie gehouden van de harmonie na de stopzetting half maart door de COVID-19 saga. De Jeugdharmonie startte...

Deano Stepman, zaakvoerder van Dino’s sluit z’n zaak na besmetting

Deano Stepman, zaakvoerder van Dino’s op het Verweeplein in onze deelgemeente Knokke, neemt geen enkel risico nu blijkt dat hij besmet is...

UPDATE: Al meer dan 1000 interventies door najaarsstorm Odette

Foto's: Eddy Van de Vel Odette, de eerste najaarsstorm van het jaar, is niet bepaald een doetje: veel regen...

Bekijk hier de storm Odette live

https://youtu.be/ThVtj7egCKY https://youtu.be/xSfn5ukeaNg

Recente reactie van onze lezers