13 C
Knokke-Heist
zaterdag, september 18, 2021
spot_img

Het weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

De dag start met veel bewolking en kans op een bui. Geleidelijk verbreden de opklaringen en komen er zonnige perioden. Tegen de avond stijgt de kans op een bui. Goed zicht. Maxima rond 20°C. Zwakke tot matige wind (2-3) uit O, krimpend naar NNO en toenemend naar matig (3).

Morgen is het wisselend tot zwaarbewolkt met hier en daar een bui. Later wordt het zwaarbewolkt tot betrokken met regen of buien. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima rond 19-20°C. Zwakke wind (2) uit veranderlijke richting, draaiend naar ONO.

Donderdag is het eerst wisselend en later zwaarbewolkt met regen of buien. Matig zicht tijdens de neerslag. Maxima rond 20°C. Matige wind (4) uit Z, ruimend naar ZZW.

Vrijdag start zwaarbewolkt met regen. Later komen er opklaringen afgewisseld met buien. Matig zicht tijdens de buien. Maxima rond 19°C. Krachtige wind (6) uit WZW.

Zaterdag is het wisselend bewolkt met in eerste instantie nog kans op enkele buien. Matig zicht tijdens de buien. Maxima rond 19°C. Krachtige wind (6) uit WZW, afnemend naar vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van zondag 08/08/21 tot donderdag 12/08/21

Van zondag tot en met dinsdag liggen we onder de gunstige invloed van een uitloper van het Azorenhoog. Vanaf woensdag komen we terug onder de invloed van een depressie in de buurt van de Britse Eilanden en wordt het terug wisselvallig. De maxima schommelen rond 21°C.

Lees ook deze artikels

- Advertisement -

Kneistikrant gebruikt cookies. Als je verder kijkt aanvaard je dus ook onze cookies!