Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Een grijze start met nevel en mist die slechts heel langzaam optrekt. Na de middag is het mogelijk dat er enkele korte opklaringen ontwikkelen. Het blijft dan meestal droog. Maxima rond 6 graden en het zicht is slecht, later matig. De wind waait matig (4) uit ZZO, ruimend naar Z en afnemend naar matig (3).

Woensdag: mistig en grijs, in de loop van de namiddag neemt de kans op regen of buien toe. Neerslag kan een licht winters karakter hebben. Maxima rond 3 graden en het zicht is matig tot slecht. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit Z, ruimend naar ZW.

Donderdag: zwaarbewolkt tot betrokken en meestal droog. Na de middag komen er opklaringen. Maxima rond 6 graden en het zicht is matig, later matig tot goed. De wind waait vrij krachtig tot krachtig (5 à 6) uit ZZO.

Vrijdag: betrokken met regen of motregen. Na de middag komen er enkele opklaringen maar moeten we nog steeds rekening houden met een bui. Maxima rond 7 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait krachtig (6) uit ZZO, ruimend naar Z en afnemend naar vrij krachtig (5).

Zaterdag: betrokken met regen of buien, in de loop van de namiddag droger. Maxima rond 7 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait zwak (2) uit Z, ruimend naar WNW en toenemend naar matig (4).

Langetermijnverwachting van zondag 13/12/20 tot donderdag 17/12/20

Heel langzaam breidt de Atlantische westelijke hoogtestroming zich uit over West-Europa. Hierdoor zou het vanaf begin volgende week zachter worden maar dit gaat dan wel gepaard met de nodige wisselvalligheid en wind.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers