Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag in eerste instantie is het grijs en kan er nog lichte neerslag vallen maar geleidelijk blijft het overal droog en kunnen er enkele korte opklaringen ontwikkelen. Tegen de avond neemt de kans op buien van regen of smeltende sneeuw toe. Maxima rond 4 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit ONO, krimpend naar NO en afnemend naar matig (3).

Donderdag: zwaarbewolkte perioden met geregeld een bui van regen of smeltende sneeuw. Tussenin kan de zon af en toe tevoorschijn komen. Maxima rond 4 graden en het zicht is matig tijdens de buien. De wind waait vrij krachtig (5) uit NNW.

Vrijdag: na een grijze start wisselen zonnige en zwaarbewolkte perioden elkaar af. Afgezien van een lokale bui blijft het overwegend droog. Maxima rond 3 à 4 graden en het zicht is eerst matig tot slecht tijdens de neerslag. De wind waait matig (3 à 4) uit NNW, ruimend naar NNO.

Zaterdag: na het verdwijnen van de ochtendnevel wisselen zonnige en bewolkte perioden elkaar af. Het blijft overwegend droog. Maxima rond 4 graden en het zicht is eerst matig tot slecht, later goed. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting.

Zondag wordt het tijdelijk zwaarbewolkt en kan er lichte regen vallen. Nadien wisselen zon en wolken elkaar af. Maxima rond 5 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait matig (4) uit WNW, toenemend naar krachtig (6).

Langetermijnverwachting van maandag 11/01/21 tot vrijdag 15/01/21

Vanaf begin volgende week verplaatst het Atlantische hoog zich verder naar het zuiden met als gevolg dat er een westelijke hoogtestroming naar West-Europa op gang komt. Hierdoor wordt het zachter maar ook gevoelig wisselvalliger.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers