HomeZwinregioHet Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag: eerst regen, maar gauw wordt het droog en verbreden de opklaringen. Na de middag zijn er opnieuw buien. Maxima rond 17 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait vrij krachtig (5) uit WZW, tijdelijk krimpend naar ZW en afnemend naar matig (4) ’s avonds.

Morgen: na de ochtendnevel is het wisselend bewolkt en blijft het meestal droog. Na de middag wordt het tijdelijk betrokken met regen of buien. Maxima rond 15 graden en het zicht is eerst matig, later goed. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit ZZO, ruimend naar W en toenemend naar matig (3).

Woensdag: nevelig maar er is ook zon, afgewisseld met wolkenvelden. ’s Namiddags wordt het zwaarbewolkt en later gaat het regenen. Maxima rond 14 graden en het zicht is matig. De wind waait matig (3 à 4) uit WZW, krimpend naar ZW en afnemend naar zwak (2) uit veranderlijke richting ’s avonds.

Donderdag: na nevel en mist wisselen zon en wolken elkaar af. Nu en dan valt een bui. Maxima rond 14 graden en het zicht is matig, later goed. De wind waait zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting.

Vrijdag wordt het wisselend bewolkt met af en toe een bui. Maxima rond 14 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (3) uit NO, afnemend naar zwak (2) uit veranderlijke richting.

Weerfoto: Fred van Soomeren

Langetermijnverwachting van zaterdag 15/05/21 tot woensdag 19/05/21

Volgend weekend bevinden we ons tussen de onstabiele luchtmassa verbonden aan het laag boven de Baltische Zee en een Britse storing. Geleidelijk krijgt de laatstgenoemde de bovenhand en wordt het opnieuw wat zachter maar blijft het wisselvallig.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Plaats hier je reactie op het artikel.
Graag je naam hier.

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers