14.2 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Kunstschilder Peter Engels in Never Give Up art gallery

Brigitte Bardot reageerde in hoogsteigen persoon op enkele van haar portretten die Peter Engels van haar schilderde. Op foto’s van de kunstwerken schreef ze haar lieve en lovende commentaren en zette er haar handtekening bij. 

Op de tentoonstelling zullen nog andere geschilderde portretten te zien zijn van BB, alsook eentje van Julia Roberts en The Godfather Marlon Brando. Het grootste schilderij is een portret van Beide hoofdacteurs van de film Back To The Future, nl. Michael J. Fox en Christopher Lloyd. Uiteraard met de legendarische DeLorean erbij. 

Peter Engels’ portret van Nelson Mandela werd getoond op Reuters’ grootste billboard ter wereld op Times Square, New York, op Mandela’s verjaardag. Prins Albert van Monaco kocht het portretschilderij van Grace Kelly. Nicole Kidman woonde in de geboorteplaats van Peter Engels en schilderde haar Vintage Portrait. Hij schilderde het portret van Estée Lauder voor haar villa in Cannes, Frankrijk. Richard Branson werd ‘live’ geschilderd voor een publiek van 1.600 mensen. Karl Lagerfeld zei dat Peter Engels de ‘schilder van de ziel’ is

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen