4.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Mo(nu)ment voor Vrede en Verdraagzaamheid  2022 – Knokke-Heist

Op vrijdag 11 november 2022 organiseert het gemeentebestuur na 2 moeilijke coronajaren opnieuw uitgebreid de vredeshappening Mo(nu)ment voor Vrede en Verdraagzaamheid. Ook een delegatie van onze plaatselijke Oekraïense gemeenschap is aanwezig om er hun hoop op een vreedzame oplossing in hun land uit te drukken.
 

Programma 11 november

SINT-ANTONIUSKERK IN HEIST – Vredeswake 

Om 10 uur:

vredespoëzie door jongeren en vredesliederen door The Walking Sixties en de Oekraïense zangeres Lenara Osmanova, muzikaal omlijst door de For Freedom Pipes & Drums.
 

HELDENPLEIN– Herdenking slachtoffers WOI & II

Van 10 tot 12 uur:

Poppies in schuimklei knutselen met de Gezinsbond Heist -Duinbergen.
 

Om 11 uur:

11-novembertoespraak door burgemeester Piet De Groote en bloemenhulde aan het oorlogsmonument, muzikaal opgeluisterd door de For Freedom Pipes & Drums, de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia Heist en zangeres Lenara Osmanova.

Om 11.30 uur:

Openluchtreceptie van Oxfam Wereldwinkel met live optreden van retro-coverband The Covrettes. Deze vrolijke meiden brengen in de typische fifties style een swingende cocktail van oude covers van Elvis en The Shadows maar ook meer recenter werk van Adèle en Rihanna, dat allemaal strak geregisseerd in een oogstrelende visuele act.   
 

CULTUURCENTRUM SCHARPOORD

Om 17 uur herdenkingsconcert The Indian Army in Flanders Fields door het Rayhans Orchestra in CC Scharpoord. Verplichte reservatie: T 050 630 430, email: cc.ticket@knokke-heist.be

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen