10.4 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Ook bij MAAK starten ze op 1 september

Na een deugddoende vakantie worden de potloden gescherpt en de instrumenten opgeblonken… Met groot enthousiasme brengen we achter de schermen alles in gereedheid voor het schooljaar 2022-2023. 
Alle lessen van MAAK | academie gaan vanaf donderdag 1 september 2022 van start. De kortlopende cursussen van MAAK | extra beginnen opnieuw vanaf maandag 3 oktober.

Op donderdag 1 september 2022 schiet ook Wonderwijs uit de startblokken en vertrekken de rijen en bussen terug van de dagscholen naar de academie. Schreef jij je kind nog niet in voor Wonderwijs? Contacteer ons dan voor donderdag op T 050 630 850 of maak@knokke-heist.be. Volg je les in ons hoofdgebouw en kom je met de fiets? Je kan die kwijt in de fietsenstalling ter hoogte van de ingang van het politiekantoor.

Op onze website kun je alle lessenroosters raadplegen van de afdelingen beelddansmuziek en woord. Wie nog een lesuur wil afspreken voor een individuele cursus (zoals instrument-, woord- of zangles), voor muzieklabo of groepsmusiceren, kan zich richten tot de leerkracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen