14.2 C
Knokke-Heist

Retro-party Oldskool Classics in Knokke-Heist

Op dinsdagavond 2 augustus 2022 vindt in de Knocke Out een eerste editie van de retro-party Oldskool Classics in Knokke-Heist plaats.  Oldskool Belgium organiseert over het hele land feesten waar de organisatoren op zoek gaan naar de deejay’s van de dancings van vroeger.  “Zo creëren we automatisch een soort reünie van een bepaalde generatie mensen die mekaar leerden kennen in het uitgaansleven en mekaar nu opnieuw tegenkomen mét de platen uit die tijd” vertelt organisator Ben Mouling.  

“We gingen grasduinen in de geschiedenis van de Knokke-Heistse discotheken en och God wat waren er dat véél” lacht Ben. We brengen alle nachtraven dan ook de crème de la crème van dé deejays die het plaatselijke nachtleven kleur geven én gaven! “belooft Mouling vastberaden.  

Nicolas Decoster, Junior Grassi en Castilio draaien de grootste hits uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90 uit de vorige eeuw. De deuren van de Knock Out openen al vanaf 19 uur zodat vroege partyvogels al meteen de dansvloer kunnen opvliegen. Martini Lemoni biedt alle fuifgangers een gratis welkomstdrink aan. Wie van al dat fuifgeweld een hongertje krijgt, kan die stillen aan de foodtrucks.  

Line Up met onder andere

  • Oud DJ (THE KING, XENON, MD’s, El GRINGO, FEMINA) 
  • NICOLAS DECOSTER (NUMBER ONE – BLUE BUDDHA) 
  • JUNIOR GRASSI (LIPPS – THE VILLA) 
  • CASTILIO (KNOKKE OUT –YSSI’S CAFE) 

Toegang: 15 eur 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen