5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

The never ending story van Zeebrugge en haar bruggen

Tussen 31 januari en 11 maart 2022 voert de firma Demako onderhoudswerken uit aan brug 3 van de Pierre Vandammesluis. Dit is de brug naast de meest zeewaartse brug. De brug wordt afgesloten voor alle verkeer.

Het verkeer richting Zeebrugge over brug 4 (= meest zeewaartse brug) wordt op 1 rijstrook gebracht. Het verkeer richting Knokke gaat via de andere rijstrook over brug 4.

Fietsers kunnen de oversteek net voor de brug, komende van Zeebrugge, niet meer gebruiken. Ze worden omgeleid naar een veilige oversteek met driekleurige verkeerslichten ter hoogte van het kruispunt met de Zweedse Kaai. Hier worden ook verkeerslichten voor het tramverkeer geplaatst.

De vraag is dan ook… zal dit ooit stoppen en krijgen we ooit normaal verkeer in de haven en tussen Knokke-Heist en Zeebrugge?

Ook dit moet je even lezen

2 REACTIES

  1. Dat er herstellingen moeten worden uitgevoerd kan ik verstaan.maar dat er dan tenminste vroeg wordt begonnen en laat doorwerken,
    En ook op zaterdag.

  2. Zo’n werken moeten inderdaad kordaat worden aangepakt 24 uur op 24 en 7 dagen op zeven zodat de mensen ZIEN werken. Zo zal er ook minder kritiek komen en ziet men de werken vooruitgaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over