12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Verkeersmaatregelen Nacht van het Zoute 2022

Op vrijdag 5 augustus 2022 gaat na twee jaar onderbreking de Nacht van het Zoute terug door in Knokke-Heist. Het gemeentebestuur en de lokale politie nemen verschillende verkeersmaatregelen om het event vlot en veilig te laten verlopen.

Verkeersmaatregelen

De Kustlaan en de Zeedijk worden een grote feestzone. Deze zone situeert zich in de Kustlaan tussen het rondpunt Driehoeksplein en het rondpunt Sparrendreef, verder langs de Zeedijk tussen de Zandstraat en de Zeewindstraat.

Op donderdag 4 augustus 2022 geldt eenrichtingsverkeer tussen het Albertplein en de Eugène Ysayelaan in de Kustlaan. Het verkeer wordt enkel toegelaten in de richting van het Zwin. In de Elizabetlaan tussen de Fochlaan en het Albertplein is het parkeerverbod van kracht vanaf donderdag tot en met vrijdag.

Op vrijdag 5 augustus 2022 wordt om 07.00 uur de Kustlaan tussen het rondpunt Driehoeksplein en het rondpunt Sparrendreef parkeervrij. Vanaf 10.00 uur is deze zone enkel bereikbaar voor de deelnemende handelaars. In de Kustlaan tussen het Albertplein en het Driehoeksplein geldt vanaf 10.00 uur eenrichtingsverkeer in de richting van het Driehoeksplein. De feestzone wordt volledig verkeersvrij van 16.00 uur tot 03.00 uur. De Elizabetlaan wordt afgesloten vanaf de rotonde van de Zoutelaan. De zone tussen deze rotonde en het Albertplein is enkel toegankelijk voor plaatselijk verkeer.

Wil je de parkeer- en verkeersdrukte in de omgeving van het event vermijden? Maak gebruik van het openbaar vervoer, kom met de fiets of te voet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen