maandag, augustus 15, 2022
24 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Beleef je souljourney in Galerij 8

Kristel Van den Eynden, kunstenares en energetisch & bewustzijnscoach exposeert momenteel met “Mythische dieren archetypen” in haar Galerij 8 in de Van Bunnenlaan 57. Op basis van deze 44 schilderijen is ook een wandelspel met orakelkaarten uitgewerkt waar jong en oud een magisch parcours kunnen afleggen tussen de kunstgalerij en het toerismekantoor op het Lichttorenplein.  

Energetisch kaartendeck 

Het Mythische dieren archetypen orakelkaartenspel is een energetisch kaartendeck, met originele schilderijen met het dier als metafoor. “Het werkt op diepere lagen in je energiesysteem” licht Kristel toe. “Het opent, maakt dingen zichtbaar, laat voelen en heelt, omarmt en vergroot je vertrouwen in jezelf in deze vernieuwende transformerende tijd. Het kaartendeck en spel bevordert je fysieke, emotionele, mentale, relationele en spirituele immuniteit.  Door te genieten van dit proces kom je steeds vaker in een volledige aanwezigheid met jouw unieke zijn” beweert zaakvoerster Kristel Van den Eynden.  

 
Verbinden met je krachtdier 

Op een magische wijze kun je je laten gidsen doorheen een wandelroute en -spel die je meenemen in een beleving naar binnen. Door contact te maken met spiegels en het onderzoeken van je gedachten, word je via de natuur, kunst en creativiteit naar binnen geleid.  “Het is voeding voor de ziel en verbinding met de bron, een hier en nu beleving, a souljourney” aldus de 51-jarige bedenkster van het orakelkaartenspel.   

  • Start wandeling bij Galerij8 of Dienst Toerisme Knokke-Heist  
  • Het wandelspel kan ook individueel of in groep gevolgd worden na afspraak.  
  • Ook mogelijk om het spel op verplaatsing te organiseren.  

Bestel je eigen kaartendeck en wandelspel bij de dienst Toerisme op het Lichttorenplein of via www.eternalconnection.be/orakelkaartenspel-mythische-dieren/ 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen