3.2 C
Knokke-Heist

Champagne Cuvée Carte Blanche voor het goede doel


Kerst en nieuw, dat is gezelligheid met de familie, kalkoen en kroketten eten en natuurlijk cadeautjes onder de boom. 1 op 5 kinderen in België leeft echter in kansarmoede en vindt dus op 25 december geen pakje onder de boom. Dankzij jouw hulp maakt vzw Kansenfonds Knokke-Heist voor hen echter hét verschil en vervullen ze 260 kerstwensen van onze kleine Knokke-Heistenaren.

Koop dus je champagne bij vzw Kansenfonds i.p.v. in de winkel en maak zo zelf het verschil voor heel wat kinderen. Dit jaar is de champagne een Cuvée Carte Blanche van het wijnhuis Tanneux-Mahy. Een fles kost € 25. Koop je er 5? Dan krijg je de 6de helemaal gratis. Klik hier voor meer informatie en om jouw fles(sen) te bestellen!

Wil je vzw Kansenfonds graag steunen maar is champagne niet jouw ding? Je vindt de medewerkers ook op de markt van 13, 14 en 17 december 2022, waar ze soep verkopen ten voordele van het goede doel. Zo’n lekker warm soepje smaakt in deze koude tijden altijd en je verwarmt terwijl een kinderhart. Wil jij liever cash storten? Dat kan uiteraard ook. Surf naar https://www.knokke-heist.be/kansenfonds/formulier_wensenboom en geef je e-mailadres en het gewenste bedrag in. Je ontvangt per e-mail een betaaluitnodiging. Bedankt!

Like & deel onze nieuwsberichten

Geniet elke dag van onze gratis krant en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes. We waarderen het als je onze berichten op sociale media leuk vindt en deelt, dit helpt ons om onze inhoud nog verder te verspreiden. Dank je wel voor je steun en we hopen je regelmatig terug te zien!

logo kneistikrant

Ook dit moet je even lezen