12.5 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Children in need steunt nu ook kinderen in Congo

Reeds 20 jaar steunt de organisatie Children in need de Dalitkinderen van India, kinderen die uit het Indiase kastenstelsel vallen en aan de rand van de maatschappij proberen te overleven. Dankzij een gedreven werkgroep uit onze gemeente Knokke-Heist en vele tientallen helpers kunnen zij elk jaar minstens 5000 euro opsturen naar die ‘Kinderen in nood’. En dat het geld goed wordt besteed heeft Children in need ter plekke in India kunnen nagaan. 

Dit jaar verleggen ze hun focus naar Congo en in oktober trekt de groep vrijwilligers naar Kinshasa. In het kader van de Damiaanactie bezoeken ze verschillende instellingen met o.a. een opvangtehuis voor straatkinderen, lepracentra, scholen … 

Om dit, zoals elk jaar, mogelijk te maken zal er deze maand in alle kerken van Tiberias een verkoop van huisgemaakte producten plaatsvinden: verschillende soorten confituur aan 5 of 7 euro, advocaat aan 5 euro, limoncello en gemberlikeur aan 10 euro voor 1/4 l. Daarnaast verkopen we ook Roemeense honing (8 euro) en onze zeer gewaardeerde Bauserchampagne (120 euro voor een kist van 6 flessen). 

Verder is Children in need ook dringend op zoek naar lichte kledij zoals t-shirts, naar klein speelgoed, naar hygiënische producten zoals latex handschoenen, pleisters enz.  

Neem daarom gerust contact op met 

– Jan De Groote – j.de.groote2906@gmail.com – 0472 401441  

– Daniël Rogghé – darowk@hotmail.com – 0475 522323 

– Jean-Pierre Wellens – jean.pierre.wellens@telenet.be – 0499767970 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen