5.1 C
Knokke-Heist
vrijdag, december 3, 2021
your alt tag'

Codimat Collection, na Brussel en Moskou en nu dus ook Knokke-Heist 

Codimat Collection, één van de belangrijkste namen op het gebied van tapijtuitgeverij en op maat gemaakte tapijten, opende in februari 2021 in de Kustlaan 158 een nieuwe vestiging in Knokke-Heist. De Belgische investeringsgroep die in 2018 Codimat Collection overnam zag onmiddellijk het potentieel en opende showrooms in Brussel, Moskou en nu dus ook Knokke-Heist.   

        

De naam Codimat staat voor ‘Comptoir de Distribution des Manufactures de Tapis’. Het bedrijf ontstond in 1955 en past de codes van luxe toe op een uitzonderlijk vakmanschap om een tapijt, vloerkleed, traptapijt, etc. te creëren als deel van een interieurproject.          

Codimat Collection ambieert een origineel en op maat gesneden antwoord op de wensen van haar klanten en kan daarvoor rekenen op een rijk archief met meer dan 16 000 referenties. De oudste hiervan dateren uit de 18de eeuw. Door op haar weefgetouwen de door architecten, designers en decorateurs bedachte motieven te weven, herdefinieert Codimat Collection de kunst van de zachte vloerbekleding.          

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over