11.8 C
Knokke-Heist

Duurzaam toerisme met eaSea Rider

In Knokke-Heist krijg je sinds deze zomer de mogelijkheid de streek op een ecologische manier te bezoeken. Met de e-scooters & e-choppers van eaSea Rider cruise je vlot langs de kustlijn en door de Zwinstreek.

Klaar voor de toekomst

De impact van toerisme op het milieu valt niet te ontkennen. Recent werd duurzaam toerisme dus ook steeds belangrijker. EaSea Rider biedt met zijn scooters & choppers een ecologische oplossing voor dagjestoeristen of weekendbezoekers. Het gebruik van de wagen kan namelijk geminimaliseerd worden, zeker voor wie Knokke-Heist bezoekt met het openbaar vervoer.

Comfort boven snelheid

Het concept biedt toeristen & bezoekers de kans Knokke-Heist en omstreken op een heel aangename manier te ontdekken. Geen parkeerproblemen, soepel over landwegen of door de straten én ecologisch. De e-scooters rijden aan zo’n 25 km/u en bieden plaats voor twee personen. Ideaal voor een gezellig uitje langs de poldervelden richting Damme of Brugge.

Een all-in experience

Aangezien de omgeving zoveel te bieden heeft, heb je zeker nood aan een veilig en flexibel voertuig waarbij je zelf de volledige controle houdt. De eaSea Scooter & eaSea Chopper hebben een actieradius van respectievelijk 120 en 70 km, perfect voor een daguitstap in de buurt. Wie over een auto- of brommerrijbewijs beschikt, mag zich met eaSea Rider dus klaarmaken voor een complete all-in experience.

Toerist in eigen land

Wie tijdens de warme weken dus van plan is een tripje naar zee te maken, kan rekenen op de service van eaSea Rider. Zo kun je samen met het gezin of met vrienden heerlijk uitwaaien in & rond Knokke-Heist. Ontdek alles over het aanbod of de mogelijkheden via de website: https://www.easearider.be/nl/ of op de Facebook-pagina van eaSea Rider: https://www.facebook.com/eaSeaRider.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen