woensdag, mei 22, 2024
HomeKnokke-HeistEen Gala van Talent en Prestatie

Een Gala van Talent en Prestatie

De EOTS-awards, kunstzinnig vervaardigd door Creations by b2, zijn niet zomaar trofeeën; ze zijn een erkenning van uitzonderlijke prestaties gedurende het voetbalseizoen in de amateur- tot provinciale reeksen. Het bijzondere aan deze verkiezing is het stemproces: trainers en kapiteins geven punten aan spelers van concurrerende teams, wat een onpartijdige waardering van talent garandeert. Na twee stemrondes—een na de heenronde en een na de terugronde—worden de top vijf spelers per reeks, gekozen op basis van hun prestaties, bekendgemaakt. Dit proces culmineert in een feestelijke avond waarbij de beste spelers en teams in de schijnwerpers worden gezet.

Meer dan een Prijsuitreiking

Ruben Van Gucht, een bekend gezicht in de sportjournalistiek, zal de avond presenteren, wat de grandeur van het evenement alleen maar verhoogt. Maar het stopt niet bij de uitreiking. De organisatoren beloven een groots voetbalfeest: “We willen een viering die het einde van het seizoen markeert met een knal. Iedereen is welkom!” Dit benadrukt de inclusieve geest en de gemeenschapszin die zo kenmerkend is voor de regionale sport.

Een Weekend van Verbinding en Vermaak

Het feest wordt voortgezet met een afterparty waar lokale DJ’s Crufka en Filston zullen zorgen voor swingende deuntjes. Bovendien worden bezoekers uitgenodigd om een weekend in Knokke door te brengen, met speciale aanbiedingen zoals een korting bij Ibis Budget Knokke en een uitnodiging om te ontspannen op het Lichttorenstrand.