7.8 C
Knokke-Heist
your alt tag'

Expositie “Collectief vier”

Leen van Duivendijk, Jorien Brugmans, Margriet de Vries en Johan Klein  vormen samen Collectief Vier, een kunstenaarsgroep van onder en boven de Westerschelde.

Nog tot 20 november 2022 tonen ze hun werk in de Raadskelder in Sluis, als gast van de Stichting Johan Hendrik van Dale.De titel verwijst naar “alle vrijheid die ze hebben gekregen én genomen” om de eigenheid van hun artistieke potentieel in deze prachtige ruimte te laten zien en beleven, m.a.w. om in alle vrijheid de vleugels te kunnen uitslaan.Collectief Vier werd met open armen ontvangen in West-Zeeuws-Vlaanderen, dat gaf meteen het “vrije gevoel van Sluis”. Voor deze expo heeft het Collectief twee bevriende kunstenaars uitgenodigd.

Marion Kamper en Evelien Noens.Het thema van Marion Kamper ( Wissenkerke ) is geometrie, balans, beweging en verandering. Aanvankelijk werkte ze bijna uitsluitend met klei (opleiding keramiek / porselein designer), inmiddels ook met andere materialen zoals kunststof, hout en metaal in combinatie met elkaarEvelien Noens (Axel)  is fotografe. Zij heeft zich de laatste 5 jaar vooral bezig gehouden met een portrettenproject waarin de modellen werden geportretteerd in een filmische setting.In 2020 is Evelien afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in Sint-Niklaas, in de richting Fotokunst.

Wanneer

Nog tot zo 20 november 2022, dagelijks

Prijs

De raadskelder is onderdeel van Museum het Belfort.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen