5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

Familiehulp biedt voortaan avondzorg aan in Knokke-Heist

Sinds kort biedt Familiehulp avondzorg aan in Knokke-Heist. Een team van 6 verzorgenden staat voortaan ook tussen 16 uur en 20 uur klaar om mensen zorg en ondersteuning te bieden. “We willen accuraat inspelen op de vragen en behoeften van onze klanten.”

Avondzorg: breder aanbod door toenemende vraag

Bij avondzorg komt een verzorgende van Familiehulp tussen 16 uur en 20 uur langs om mensen met een zorgbehoefte te ondersteunen. “Klanten kunnen bij ons terecht voor persoonsverzorging, huishoudelijke hulp en psychosociale ondersteuning”, zegt Bieke Uyttenhove, regiodirecteur bij Familiehulp.

De keuze voor avondzorg is niet toevallig. “Voor veel mensen vormt de vooravond en de avond een belangrijk onderdeel van hun dag”, legt Bieke Uyttenhove uit. “Dat geldt voor gezinnen, maar zeker ook voor oudere mensen. Zij willen eten of hun avondtoilet voorbereiden. Sommige mensen met een zorgbehoefte hebben ook hulp nodig bij het naar bed gaan. Bij al deze zaken bieden wij ondersteuning aan.”

Avondzorg sluit zo aan op de toenemende vraag naar meer flexibiliteit binnen de zorgverlening. “Mensen verlangen zorg en ondersteuning op verschillende tijdstippen”, aldus Bieke Uyttenhove. “Dat betekent: zorg op de momenten waarop ze het meest nodig is. En dat is niet alleen tijdens de klassieke kantooruren, maar ook in de vooravond of ’s nachts en in het weekend. Het is een maatschappelijke evolutie waar we als zorgorganisatie accuraat op inspelen.”

Meer informatie?

Voor meer informatie over dit persbericht kan u altijd terecht bij Peter Catthoor (peter.catthoor@familiehulp.be of 0474/21.50.91). Wie interesse heeft in avondzorg van Familiehulp kan terecht op www.familiehulp.be, brugge@familiehulp.be of 050 33 14 55.

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over