5.9 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022

Deze expo’s mag je echt niet missen

Deze week is je laatste kans om de lopende expo’s in Cultuurcentrum Scharpoord te bezoeken. Reserveer dus nog snel jouw tickets voor de audio-expo ‘Kanteltijd’ van Karl Meersman en Wouter Deprez en breng tegelijk een bezoekje aan de prachtige fotoreeks van Valery Lippens in de benedenhal. Zorg dat je geen spijt hebt dat je deze kans hebt laten liggen, want beide expo’s mochten heel wat positieve reacties ontvangen!  

“Prachtige tentoonstelling! Heerlijk commentaar van Wouter Deprez, absolute aanrader.” “Zeer mooi. Wat een kunstenaar. Soms ook hardop moeten lachen. Merci mannen.” De reacties op de audio-expo Kanteltijd zijn lovend. Niet alleen bezoekers die het werk van Karl Meersman al kenden waren onder de indruk, ook mensen die nog nooit eerder van de kunstenaar hoorden, waren laaiend enthousiast. De aparte keuze om voor een audio-expo te gaan, werd dus gesmaakt. De mix tussen kunst en humor blijkt een leuke match, want de humor van Wouter Deprez zorgt voor een hilarische noot.  

Wil je dit niet gemist hebben? Bestel dan nu nog snel je tickets via www.kanteltijd.be! Pik terwijl ook nog de foto-expo van Valery Lippens mee, want ook zijn foto’s verdwijnen na zondag 16 januari. 

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over