4.2 C
Knokke-Heist
maandag, januari 17, 2022
your alt tag'

G-Star RAW brengt dansdialoog in nieuwe campagne

Na de recente G-Star RAW x Snoop Dogg-campagne belicht G-Star in de Lippenslaan 205 nu de artistieke kant van het merk in een filmische dialoog tussen twee tapdansers in denim. “The Rhythm of Denim” is een meeslepende film waarin dans, ritme en percussie het verhaal schrijven. In een morsecode-achtig gesprek communiceren de dansers door middel van tap en bodyclap op afstand, en vinden elkaar uiteindelijk in een dans-climax.

World Champion tapdansers

De nieuwste G-Star denimcollectie wordt met pure energie geprensenteerd door twee dansers van wereldformaat: de Britse World Tap Champion Kamira Samuel en Broadway-artiest Lee Howard. Choreograaf Jack Evans is verantwoordelijk voor de meesterlijk getimede tap-choreografie.

“Het simpele uitgangspunt van twee personages op afzonderlijke locaties die naadloos communiceren via ritme, laat een nieuwe eigentijdse blik op tapdans zien in zijn meest rauwe en natuurlijke vorm.”
– Jack Evans, choreograaf

Tapping into 2022

Tap vindt zijn oorsprong in het begin van de 19e eeuw en vormde een creatieve manier van communicatie. In de Roaring Twenties wordt tap populair en staat het centraal tijdens menig Broadway-show in New York. Momenteel vindt er wereldwijd een revival plaats: een moderne interpretatie, gemixt met verschillende street-invloeden. Een nieuwe urban dansstijl die een bijzondere cross-over van tap- en breakdance is.

Ook dit moet je even lezen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Hier praat men over