11.8 C
Knokke-Heist

Geen vrijetijdsweekend omwille van het weer

Volgens de weersvoorspellingen komt vanavond en komend weekend een heel krachtige wind opzetten. In combinatie met de koude temperaturen en neerslag is het gemeentebestuur, met grote spijt, genoodzaakt het volledige outdoor eventweekend te annuleren. Dit gebeurde in overleg met de voorzitter van de Cultuurraad. Het gemeentebestuur stelt de veiligheid van standhouders en bezoekers voorop en besliste daarom om het vrijetijdsweekend te annuleren. 

Er wordt echter volop gewerkt aan een mooi alternatief in de vorm van een sfeervolle wintermarkt op zondag 18 december 2022 in & rond Zaal Ravelingen te Heist. Meer informatie volgt snel maar houd deze datum alvast vrij. 

Toch op zoek naar een alternatief voor dit weekend? Kom eens langs: 

Oostkust Kunst  

Vanaf zaterdagnamiddag 14 uur wordt het startschot gegeven van de mooie tentoonstelling “Oostkust Kunst”. In deze gratis expo ontdek je kunstwerken van 200 beeldende creatievelingen uit de regio. Een uniek overzicht van diverse stijlen in de tentoonstellingshall van het Cultuurcentrum. 

Puur genieten met de Muscial Milo  

De Musicalgroep Milo brengt “Ghost’ gebaseerd op de gelijknamige film. Nog geen ticket? Kom en geniet! Meer info via www.musicalgroepmilo.be of reserveer je ticket via het Cultuurcentrum T 050 630 430 

  • Vr 16 september – 20 uur  
  • Za 17 september – 14.30 of 20 uur 
  • Zo 18 september – 14.30 uur 

Legacy – Helmut Newton 

Het verhaal van Helmut Newton (1920 – 2004) bestrijkt vijf decennia fotografie van een pionier in de 20e eeuw. Ontdek prachtige fotokunst in een unieke tentoonstelling. Nu te bekijken in Zaal Ravelingen, nog tot 25 september 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Ook dit moet je even lezen