zaterdag, april 13, 2024
HomeKnokke-HeistHet Leven Zoals Het Is Knokke-Heist

Het Leven Zoals Het Is Knokke-Heist

In Knokke-Heist blijft het leven dynamisch en vol veranderingen, zoals blijkt uit de recente gebeurtenissen in de gemeenschappen. De dienst Burgerzaken heeft weer een weekoverzicht samengesteld, dat de belangrijke levensgebeurtenissen van onze medeburgers markeert.

Geboorten in Knokke-Heist: Het leven bloeit op met de geboorte van nieuwe burgers. In Asse verwelkomden Jonas en Mallory Vanmol hun dochter Roxan Van Wymeersch. In het schilderachtige Sluis, net over de grens, vierden Kevin en Mariska de Paauw de komst van hun zoon Jelle van Weijnsbergen. In Knokke-Heist werd het gezin van Jeff en Niki Rotsaert verblijd met de geboorte van hun dochter Billie Roskams.

Huwelijken: De liefde werd bezegeld in Knokke-Heist waar Jürgen Boone en Wendy Sanders elkaar het ja-woord gaven. Hun verbintenis vormt een inspirerend voorbeeld van de liefde en saamhorigheid die onze gemeenschappen kenmerken.

In Herinnering: We eren ook de levens van degenen die ons hebben verlaten. In Knokke-Heist namen we afscheid van Walter Vantorre, 62 jaar oud, en van Joanna Koopman, 91 jaar oud, weduwe van Ghislain De Groote. Hun nalatenschap en herinneringen blijven een deel van onze gemeenschap.

Deze gebeurtenissen herinneren ons aan de cyclus van het leven en de veerkracht van onze gemeenschap. Ze benadrukken de vreugde, liefde en het respect dat we voor elkaar hebben, en versterken de banden die ons verenigen. Terwijl we deze momenten van vreugde en verdriet delen, blijven we samen sterk en verbonden.