Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Weerfoto: Fred van Soomeren

De opklaringen worden geleidelijk breder en uiteindelijk is het overwegend zonnig. Het blijft droog. Maxima rond 17 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit W, krimpend naar WZW en toenemend naar matig tot vrij krachtig (4 à 5).

Zaterdag: zonnig en droog, in de loop van de namiddag vormt er zich meer stapelbewolking en later is een bui niet uitgesloten. Maxima rond 17 graden en het zicht is meestal goed. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit WNW, afnemend naar matig (4).

Zondag: tijdens de voormiddag is er nog veel zon maar in de loop van de namiddag neemt de kans op fikse buien toe. Maxima rond 17 graden en het zicht is matig tijdens de buien. De wind waait matig (4) uit WNW, krimpend naar W.

Maandag: wisselend bewolkt maar overwegend droog. Maxima rond 20 graden en het zicht is goed. De wind waait matig tot vrij krachtig (4 à 5) uit ZW tot WZW, ruimend naar W en toenemend naar vrij krachtig tot krachtig (5 à 6).

Dinsdag: zonnige perioden maar naarmate de dag vordert, neemt de kans op een bui toe. Maxima rond 20 à 21 graden en het zicht is matig tijdens de neerslag. De wind waait krachtig (6) uit WZW, ruimend naar WNW en afnemend naar vrij krachtig (5).

Langetermijnverwachting van woensdag 09/09/20 tot zondag 13/09/20

Tussen het Scandinavische laag en het hoog ten westen van de Britse Eilanden wordt er onstabiele, maritiem polaire lucht via de Noordzee naar onze kust gestuurd. Aangezien de zeewatertemperatuur vrij hoog is, kan dit leiden tot de vorming van verscheidene convergentielijnen die zorgen voor een wisselvallig weer.

- Advertisment -

Lees ook dit

Het Weer in Knokke-Heist en de zwinregio

Deze ochtend is het tijdelijk droog, maar nog voor de middag krijgen we opnieuw perioden met regen. De meeste neerslag valt 's avonds. Het...

2 jaar voorwaardelijk voor Zeebruggenaar met een kort lontje

Een veertiger uit onze buurgemeente Zeebrugge bijna dag op dag twee jaar geleden net gedaan met werken, toen hij het op een parking...

Recente reactie van onze lezers