Home Zwinregio Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Het Weer in Knokke-Heist en de Zwinregio

Vandaag na het verdwijnen van enkele wolkenvelden wordt het overwegend zonnig en droog. Maxima rond 17 graden en het zicht is goed. De wind waait vrij krachtig (5) uit Z, afnemend naar matig (4).

Donderdag: de dag begint met een afwisseling van zon en wolkenvelden maar naarmate de dag vordert schuift er meer bewolking binnen en wordt het zwaarbewolkt. ’s Avonds gaat het lichtjes regenen. Maxima rond 11 of 12 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (4) uit ZW, ruimend naar WZW en afnemend naar matig (3).

Vrijdag wordt een dag met zon maar ook met vrij veel middelhoge en hoge bewolking. Het blijft droog. Maxima rond 10 graden en het zicht is goed. De wind waait matig (3 à 4) uit NNW, afnemend naar zwak (2) uit veranderlijke richting s avonds.

Zaterdag en zondag kunnen er zich ’s morgens nevelbanken vormen maar eens die opgelost zijn wordt het vrij zonnig en droog. Het kwik blijft hangen rond 11 of 12 graden en het zicht is matig, later matig tot goed. Zaterdag waait de wind zwak tot matig (2 à 3) uitveranderlijke richting. Zondag waait de wind zwak tot matig (2 à 3) uit veranderlijke richting, draaiend naar ZO en toenemend naar matig (3 à 4).

Weerfoto: Fred van Soomeren

Langetermijnverwachting van maandag 01/03/21 tot vrijdag 05/03/21

Ook volgende week liggen we nog onder de beschermende vleugels van het Europese hoog: dit druksysteem stuurt een droge, stabiele luchtsoort in onze richting met als resultaat een droog en zonnig weertype.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisment -

Lees ook dit

Recente reactie van onze lezers